Counter-Strike Funky

Enjoy !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

La Familia (Discografie)

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 La Familia (Discografie) la data de Lun Aug 18, 2008 8:54 pm

Guest


Vizitator
Despre

Cei doi puşti, Sişu şi Puya, din Balta-Albă Sălăjan au stârnit foarte mult interes încă de când au apărut. La Familia a avut un imens succes cu piesa “Până când moartea ne va despărţi” (în care Puya cântă toate cele 3 strofe), concertând alături de B.U.G. Mafia, chiar înainte de a lansa primul album “Băieţi De Cartier” în 1997.

Chiar dacă erau dintr-un mediu sarac (sau poate tocmai din această cauză)versurile lor aveau autenticitate si astfel succesul nu putea întârzia, ei devenind în scurt timp un nume in hip-hopul românesc. În ’98 când au scos “Nicăieri Nu-i ca Acasă” , acesta a fost cel mai vândut album de hip-hop din România, iar videoclipul piesei “Tupeu De Borfas” a fost difuzat masiv la posturile muzicale româneşti de atunci (Atomic, Mcm) şi nu numai.

În 1999 a avut loc o schimbare majoră şi anume: transformarea României din ţară de tranzit a heroinei într-o ţară consumatoare. Sişu nu rezistă tentaţiei şi chiar în 1999 la lansarea maxi-single-ului “Prinşi în Joc“ (cu Bruckner) D.I.A.S-ul încearcă pentru prima oară să îl aresteze sub acuzaţia de trafic de droguri, dar după intervenţia avocatului Sişu nu păţeşte nimic.

”Ca la Noi’(2000) se vinde foarte bine, iar melodia “Vorbe” se aude peste tot în cluburile româneşti,în localuri, la televizor, videoclipul fiind inspirat din cursele ilegale de maşini din Sălăjan. În 2000 Sişu se lansează în cariera solo scoţând “Strada Mea” (nu este vorba de o ruptură între Sişu şi Puya, dar îşi doreau să înceapă o carieră solo). Şi Puya a promis fanilor că va scoate un album, (“Până la capât în felu meu”, 2002, care însă nu a văzut lumina zilei).

În 2001 La Familia scoate “Familiarizează-te” introducând un nou nume în hip-hop-ul românesc: Honey.

2003 a fost un an de succes din punct de vedere al albumelor, fiind lansate “Viaţa Bună” şi “Zi de Zi” –Maxi Single şi “Punct şi de la capăt”-LP. Piesa “Zi de Zi” a fost interzisă de CNA după 3 săptămâni de la lansare. În octombrie 2003 Sişu a fost arestat şi condamnat,la 3 ani de închisoare sub acuzaţia de consum şi trafic de droguri de mare risc.

În 2004 scot “Foame de bani” în care îi atacă dur pe cei de la Mafia pentru faptul că le-au cerut 15.000 euro pentru nume (“La Familia”), iar aceştia îşi schimbă numele în “Sişu Şi Puya”. Un an mai devreme B.U.G. Mafia le-au "didicat" piesa "Faţă-n faţă 2" şi îi atacă dur pe mai multe piese aflate pe ultimul lor album "Baieţi Buni".

In 2005 Sişu si Puya infiinţeaza label-ul Scandalos Music şi o data cu lansarea compilaţiei "Sud Stil Party" Dj Wicked intră oficial in trupa.

In Octombrie 2005 Sişu este eliberat condiţionat după executarea a 2 ani de inchisoare. In Iunie este arestat din nou de poliţie sub acuzaţia de trafic şi consum de droguri de mare risc. Procesul incepe în Iunie 2006, iar Sişu ramane in arest pana in Octombrie 2007 cînd este ridicată masura de arest preventiv de catre Tribunalul Bucuresti si inlocuită cu interdicţia de a părăsi ţara. Procesul este în continuare în desfaşurare.

În toamna anului 2006 Puya impreună cu ARAS iniţiaza şi desfăşoară o amplă campanie anti drog. Campania este intitulată "Invaţă să alegi" şi s-a desfasoarat ţn peste 30 de oraşe.

În 2007 Sişu şi Puya infiinţeaza ONG-ul "Agenţia Spartacus". ONG ce se ocupă cu apararea drepturilor omului, mai exact cu apararea drepturilor deţinutilor şi a persoanelor implicate în anchete penale.

Tot în 2007 Sişu şi Puya intentează proces trupei B.U.G. Mafia şi cere anularea inregistrări numelui La Familia la [OSIM], iar Tribunalul Bucureşti le dă caştig de cauză. Deşi sentinţa nu este definitivă şi irevocabilă, iar trupa B.U.G. Mafia a făcut recurs, aceste mici tertipuri judiciare nu prea au şanse să răstoarne situaţia datorită dovezilor.

Discografie

* 1997 - Băieţi de Cartier (LP)
* 1998 - Nicăieri nu-i ca acasă (LP)
* 1999 - Dumnezeu e băiat de cartier (EP)
* 1999 - Bine ai venit în paradis (LP)
* 2000 - Ca la noi (EP)
* 2000 - Sişu - Strada mea (Solo LP)
* 2001 - Familiarizează-te (LP)
* 2002 - Puya - Până la capăt (Solo LP - Neoficial)
* 2003 - Zi de zi (Maxi Single)
* 2003 - Punct şi de la capăt (LP)
* 2003 - Viaţă Bună (Maxi Single)
* 2004 - Foame de bani (LP)
* 2005 - Pune-i la pământ (Maxi-Single)
* 2006 - O mare familie (LP)
* 2007 - De 10 ani tot în familie (LP)
* 2008 - Puya - Muzica de tolanela & depravare

2 Re: La Familia (Discografie) la data de Joi Aug 21, 2008 12:33 am

K474L1N

avatar
Begginer
Begginer
Hmm vad ca esti un fan chiar fidel as putea zice !

Vezi profilul utilizatorului

3 Re: La Familia (Discografie) la data de Joi Aug 21, 2008 10:04 pm

Guest


Vizitator
Dap imi place hip-hop'u mai ales cel romanesc Very Happy

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum